*Zajedno sa vama od 2010.g.

Uvjeti korištenja

Saznajte detaljne informacije o uvjetima korištenja stranice odanost.hr

Uvjeti i odredbe

Dobro došli na Odanost.hr (u daljnjem tekstu Odanost)!

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje web stranice Odanost d.o.o. koja se nalazi na https://www.odanost.hr.

Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti Odanost ako se ne slažete s prihvaćanjem svih uvjeta i odredbi navedenih na ovoj stranici.

Kolačići:

Web stranica koristi kolačiće kako bi personalizirala vaše internetsko iskustvo. Pristupanjem Odanost-i pristali ste koristiti potrebne kolačiće. Kolačić je tekstualna datoteka koju poslužitelj web stranice stavlja na vaš tvrdi disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili isporuku virusa na vaše računalo. Kolačići su vam jedinstveno dodijeljeni i može ih čitati samo web poslužitelj u domeni koja vam je izdala kolačić. Postoje neki potrebni kolačići koji su potrebni za rad naše web stranice. Ovi kolačići ne zahtijevaju vaš pristanak jer uvijek rade.

Licenca:

Osim ako nije drugačije navedeno, Odanost d.o.o. i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Odanost. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Tome možete pristupiti s web lokacije https://www.odanost.hr za vlastitu osobnu upotrebu podvrgnutu ograničenjima navedenim u ovim odredbama i uvjetima.

Nije dozvoljeno:

  • Kopiranje ili ponovno objavljivanje materijala s https://www.odanost.hr
  • Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenciranje materijala s https://www.odanost.hr
  • Redistribuiranje sadržaja s https://www.odanost.hr

Uklanjanje veza s naše web stranice:

Ako pronađete bilo koju vezu na našoj web stranici koja je iz bilo kojeg razloga uvredljiva, možete nas kontaktirati i obavijestiti nas u svakom trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza.

Odricanje:

Podaci na stranici su informativne prirode i ne moraju prikazivati stvarno stanje. Ne možemo jamčiti da su svi podaci na ovoj web stranici točni.

Sve dok se informacije na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu prilikom korištenja iste.

 

20.09.2021. - Uvjeti se mogu ažurirati bez prethodne najave.

Komentari i ocjene

Što klijenti kažu o nama?

Gdje smo?

Lokacija na karti

Nalazimo su u ulici Krležina 4 (Split 21000) gdje možete preuzeti i vratiti vozilo. Uz prethodnu najavu, dostupni smo uvijek, 24 / 7 / 365!